Ouderen Biljart Vereniging 'De Vliedberg' te Vlijmen

Allen een voorspoedig 2022 toegewenst

onze sponsors

Sponsors zijn financieel belangrijk voor ons. Laten wij er voor zorgen dat WIJ ook belangrijk voor onze sponsors zijn. Klik op hun advertentie en u komt rechtstreeks op hun sites.

Welkom op de website van biljartvereniging OBV DE VLIEDBERG uit Vlijmen. De site is een makkelijke manier om op de hoogte te blijven van het biljartgebeuren, vooral in het district Den Bosch. Ons clubhuis De Mand(gebouw Caleidoscoop) is vanwege de ingrijpende Corona-maatregelen voorlopig tot 14 januari gesloten.

Onze teams.

We spelen in de dagcompetitie district Den Bosch. Met zes teams gaan we de strijd aan met vele regionale tegenstanders. Wil je meer weten over de resultaten klik dan hier.

Van maandag- tot donderdagmiddag oefenen onze leden tussen half één en vijf uur. Vrijdagmiddag tot 4 uur.
De thuiswedstrijden voor de districtscompetitie worden ook in De Mand gespeeld.
Ook worden op enkele vrijdagen diverse PK voorrondes en finales afgewerkt.
De teams OOK INTERESSANT: NIEUWS MEDEDELINGEN ENZ.

naar beneden voor het verslag

 

 

 

 

Verhoging contributie

Nieuwe lakens

 

team 1 team 2

WWW.BILJARTPOINT.NL.

Persoonlijke kampioenschappen(PK's) weekbezetting
De Mand
team 3 team 4 Onderlinge ledencompetities Onderlinge competities OBB Heusden (o.a. vrijdagavondcompetitie) ons Bestuur
team 5 team 6  Cijferpagina dagcompetitie onze leden en hun resultaten interessante adressen:  

eindejaarsverslag door Hans van Iersel 

Van verwachte mooie afsluiting tot definitieve sluiting.

Wat een mooie afsluiting van 2021 had moeten worden is helaas geeindigd in een deceptie. Heel het jaar 2021 stond alweer in het teken van die vervelende Corona. Wim Theunisse kreeg als eerste corona met ziekenhuisopname tot gevolg; sterkte toegewenst met het herstel Wim. Dieptepunt van 2021 was het verlies door ziekte van ons lid Ad van der Haagen. Ook verloor ons oudste lid Ad van Maanen zijn dierbare vrouw Bets. Al met al wederom een heel vervelend jaar. Heel het jaar door waren we niet zeker van het opengaan van ons clubgebouw. Dan wel en dan niet, maar eindelijk konden we met beperkingen toch de competitie starten. Het Janus Kuiper toernooi werd wederom geannuleerd, maar dat was het minst erge. Mondkapjes, QR codes, ontsmettingsmiddelen, anderhalve meter, alles werd uit de kast getrokken om het tot een goed einde te brengen. Voorrondes van PK wedstrijden moesten door zieke spelers verzet worden en werden meteen omgetoverd naar Finale PK wedstrijden. Tien rondes competitie waren het meest haalbare toen de vervelende Corona wederom roet in het eten gooide. De PK finale driebanden moest na de eerste dag worden stilgelegd en wordt verzet naar 2022. Na de eerste melding dat er een lid positief was getest en in quarantaine moest was het virus verder gegaan en legde meerdere leden plat. Onvermijdelijk was om dan toch de overwinning aan het virus te geven. We hebben er echt alles aan gedaan om het buiten de deur te houden, maar het is niet te voorkomen. Ook een QR code is geen garantie dat iemand niet besmet is, dus het risico ligt altijd op de loer.
Terwijl ondergetekende dit stukje schrijft ben ook ik postitief getest maar het gaat goed dus over mij geen zorgen. Ook Thea is besmet geraakt. Beterschap; en dan Rien, onze computerdeskundige en alleskunner op het gebied van informatie en het bij elkaar houden van onze vereniging, is helaas ook geveld.
We gaan afscheid nemen van 2021 met een nare nasmaak. Maar het nieuwe jaar 2022 staat al klaar en misschien kunnen we met meer gevaccineerden inclusief boosters) het virus verslaan. Wie weet wordt het dan weer een beetje het oude normaal, wat eigenlijk ook normaal is.
Ik wens iedereen ondanks alles toch een goede afsluiting van 2021. Fijne feestdagen en een gezond 2022, ook voor je naasten.


                     Hans van Iersel