Ouderen Biljart Vereniging 'De Vliedberg' te Vlijmen

onze sponsors

Sponsors zijn financieel belangrijk voor ons. Laten wij er voor zorgen dat WIJ ook belangrijk voor onze sponsors zijn. Klik op hun advertentie en u komt rechtstreeks op hun sites.

 
startpagina
introductiepagina
teams
bestuur
leden
JK toernooi
onderlinge competities
persoonlijke kampioenschappen
(spel)regels
districtscompetitie
interessante adressen
of ga direct naar:
weekbezetting
De Mand
thuiswedstrijden
uitwedstrijden
team 1
team 2
team 3
team 4
team 5
team 6
onze leden en hun resultaten
Cijferpagina dagcompetitie
Onderlinge competities OBB Heusden (o.a. vrijdagavondcompetitie)
KNBB 's Hertogenbosch
WWW.BILJARTPOINT.NL.
ook interessant
www.t-ivoor
de haarstek
de hazelaar
DE BALLEN
www.bommeltje
 
 

TEAM 6                      (keer terug naar de introductiepagina)

19 mei

De competitie 2021/2022 zit er op. Door ervaring rijk is 6 teams teveel gebleken. De spelers worden verdeeld over de overgebleven vijf teams.


Team 6 op 2e plaats geŽindigd

't Veerhuis 3 is de verrassende winnaar geworden van de dagcompetitie district 's Hertogenbosch. Onze felicitaties gaan naar dat team uit.

Team zes bestaande uit Hans v. Iersel, Maarten Leermakers en Hans Schillemans(de teams bestonden uit drie spelers omdat poule 1 een competitie met drie spelers heeft gespeeld.

ga naar de resultaten op Biljartpoint(klik hier)


TEAM 6 kampioen van poule 4

Gefeliciteerd met het behaalde kampioenschap in poule 4. De laatste wedstrijd behaalde team 6 40 punten, wat ruim voldoende was om door naaste concurrent DVR 2 niet meer te worden ingehaald.

 

 

klik op naam voor pers. resultaten

startmoyenne nieuw moyenne te maken  voor de  moyennetabel en een uitleg van vaststelling van de moyennes kunt u hier klikken.
1 Hans van Iersel 2.073 1,741 53
2 Maarten Leermakers 1.605 1.601 47
3 Hans Schillemans 1.435 1.430 43
4 Ben van Overdijk 1.277 1.147 37
5 Piet van der Loo 6.500 6.103 140
6 Rien van Overdijk 2.635 2.364 65
7 Tini Theunissen 1.214 1.173 37
8 Kees van Helvoort 1.240 1.058 37

mededelingen team 6:

Hans van Iersel is de teamleider. Hij is aanspreekpunt en coŲrdinator van team 6.

nrs. 1 t/m 4: Hans, Maarten, Hans en Ben zijn de vaste spelers.

Klik hier en u wordt doorgelinkt naar de betreffende pagina op biljartpoint.nl.
Als u op de naam van een speler klikt dan krijgt u zijn resultaten tot nu toe in de competitie te zien.

Ranglijst

Persoonlijkee resultaten(cijferlijst).

voor wedstrijdverslagen scrollt u naar beneden.

     

 

 

 

Inhaalwedstrijd team 6 tegen Vlijmendorp 4: 36-34

 De inhaalwedstrijd van team 6 heeft goed uitgepakt! Mooie winst tegen Vlijmendorp 4!

 Ben v Overdijk  heeft tegen Jo v d Sande de winst binnen gehaald met 1.23 gem. gewoon goed dus 10 punten! hier zijn we inmiddels van Ben aan gewend geraakt.

 Hans Schillemans heeft een kleine hapering in zijn optreden gehad tegen Kees Berkelmans met 1.47 gem. en 7 punten, dat waren we de laatste wedstrijden van Hans niet gewend, normaal gaat hij voor de 10. Maar soms lukt het iets minder!

 De man in vorm is toch Maarten Leermakers die tegen Johan v d Wiel een goede wedstrijd heeft gespeeld met een serie van 14 wist hij zijn tegenstander te vellen ook zijn gemiddelde mag er zijn! Ruim 2.13, een uitstekend resultaat!

 Ook Hans v Iersel lijkt op de goede weg! Tegen Huub v d Geld nog steeds een goede speler, heeft hij een goed resultaat behaald: 9 punten met een serie van 10 en gemiddeld 2.36 kan ook Hans terug kijken op een goede inhaalwedstrijd.

 

 

 

 

 

Kort verslag team 6 tegen De Haarstek 3 uitslag: 37-30

 Weer een goede uitslag voor team 6 dat de weg naar de top van de ranglijst binnen handbereik lijkt te hebben. Nog een paar punten achterstand maar wel met een wedstrijd minder! 

De start van Ben en einde van de partij was goed, met degelijk mooi rustig spel behaalde hij de 10 punten met gemiddeld  1,23, een goed resultaat  

De start van Hans Schillemans was goed. Maar Hans laat zich  snel afleiden door supporters die staan te ouwe bette, probeer de concentratie te richten op het biljart en zeker niet harder gaan spelen! (Helpt niet) maar wel 10 punten, Jammer van het gemiddelde van 1.16. 

Maarten, had de pech een van de betere spelers te treffen van het team van de Haarstek, maar ondanks dat de wedstrijd niet lekker liep wist hij toch 8 wedstrijd punten binnen te halen(knap werk) alsnog. Jammer dat ook hier het gemiddelde wat lager was dan gewoonlijk:1.21.

 Hans v Iersel tegen Jan v Dieten ook een speler, die soms een lekker potje kan spelen. Maar Hans is momenteel in groeiende vorm gezien de laatste uitslagen bij diverse teams. Ook in deze wedstrijd lukte het hem de winst binnen te halen met een serie van 11 met gemiddeld 2.52 en 10 punten(klasse).