ouderen biljartvereniging

 

De Vliedberg

 

Vlijmen

 

 

Dit zijn wij

wij spelen van maandagmiddag t/m vrijdagmiddag in de biljartzaal van buurthuis de Mand. Er staan drie biljarts waar we tussen 13.00 uur en 17.00 uur op kunnen biljarten. Voor niet leden is er de mogelijkheid om alleen op maandagmiddag en donderdagavond(19.30 uur tot 22.00 uur) te biljarten. Momenteel hebben we dertig leden waarvan er 27 in de dagcompetitie in het district 's Hertogenbosch spelen. Vanaf 50 jaar kan men lid worden.

We spelen dus in de dagcompetitie libre district Den Bosch. Er worden wedstrijden gespeeld op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Deze wedstrijden beginnen om 13.00 uur(met koffie) en duren tot ongeveer 16.30 uur, uiteraard naar gelang de lengte van de partijen.

Er wordt uit en thuis gespeeld. De uitslagen, standen, programma, alle prestaties van spelers en teams enz. worden keurig bijgehouden op de website www.biljartpoint.nl. Overigens vind je hier alle cijfers van heel ons land, netjes gerangschikt. Veel verenigingen spelen ook onderlinge competities voor hun eigen leden. Ook die gegevens kan je allemaal op deze site terugvinden.

Onze teams spelen met vier spelers. daarnaast hebben ze ook enkele reservespelers. Dat aantal verschilt per team. Een speler mag in meerdere teams spelen, zolang ze maar bij de KNBB zijn aangemeld voor die betreffende teams.

De dagcompetitie bestaat uit vier poules met teams van vier spelers. Ook is er een poule voor teams met drie spelers. Wij spelen in de vier poules met vier spelers per team en doen met vijf teams mee.

Kijk eens rustig rond op www.biljartpoint.nl en vanaf de laagste klassen tot de landelijke topklassen in alle disciplines, kunt u de prestaties volgen, dus ook van alle bekende nationale en enkele internationale spelers.

HOOFDSPONSOR